Προβολές:12311 Κοινοποίηση
Βασιλέως Κωνσταντιίνου 139, Αλμυρός 371 00, Μαγνησία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2422022262 6946 065131

Πληροφορίες

Ιατρείο Γενικής Χειρουργικής με εξειδίκευση σε νοσογόνο παχυσαρκία και λαπαροσκοπική χειρουργική.

Παθήσεις χοληφόρων, μαστού, στομάχου, παχέος εντέρου, αντιμετώπιση κηλών (βουβωνοκήλη, μηροκήλη, ομφαλοκήλη, μετεγχειρητική κοιλιοκήλη), αιμορροΐδων, κιρσών κάτω άκρων, αντιμετώπιση καρκίνου στομάχου και καρκίνου παχέος εντέρου, κύστη κόκκυγος και παθήσεις θυρεοειδούς.

 

Ιασώ Θεσσαλίας (Βόλου)

"Άνασσα" Γενική Κλινική Βόλου

 

Βιογραφικά στοιχεία

Η κα. Γιοβάννη Μπέη Αγγελική είναι απόφοιτη ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση σε νοσογόνο παχυσαρκία και λαπαροσκοπική χειρουργική στην γεννημένη στην Καρδίτσα.

Απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στο Δ.Π.Θ., παρακολουθώντας ανελλιπώς το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη «Χειρουργική Ήπατος – Χοληφόρων – Παγκρέατος» και διδακτορικό στη συμβολή χορήγησης ερυθροποιητίνης στην έκβαση των ασθενών με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Στη διάρκεια της ειδικότητάς της ασκήθηκε στην Αγγειοχειρουργική στο Αγγειοχειρουργικό τμήμα της Ά Χειρουργικής κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, εκπαιδεύτηκε στην Ουρολογία για 6 μήνες στην Ουρολογική κλινική του Γ.Ν.Ν.Βόλου και για 3 συνεχή χρόνια παρακολούθησε ανελλιπώς τα Εκπαιδευτικά Μαθήματα της 17ης -18ης -19ης σειράς Γενικής Χειρουργικής που οργανώνει η Ελληνική Χειρουργική Εταιρία.

Έχει διδάξει στο ΤΕΕ Ά Κύκλου Βοηθών Νοσηλευτών , στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο τμήμα Εθελοντριών Αδελφών Νοσοκόμων του Ε.Σ.Σ. συμμετέχει σε συνέδρια εντός Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό και είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Παχυσαρκίας (ΕΧΕΠ) και της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (ΕΧΕΜ).

 

Στοιχεία ερευνών για τις τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου στο παχύ έντερο

    Ενημερώνει η Γιοβάννη Μπέη Αγγελική,   Γενικός Χειρουργός, M.sc.   Ζητήσαμε από τη γενική χειρουργό Γιοβάννη Μπέη Αγγελική, για τις ανάγκες της ενημέρω...
Διαβάστε περισσότερα

Νοσογόνος παχυσαρκία οι μέθοδοι χειρουργικής αντιμετώπισης

γράφει η Γιοβάννη - Μπέη Αγγελική MsC Γενικός Χειρουργός με εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και Νοσογόνο Παχυσαρκία   Πότε λέμε ότι ένα άτομο είναι ...
Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσίες επιχειρήσεων:
Βασιλέως Κωνσταντιίνου 139, Αλμυρός 371 00, Μαγνησία

Σπυρίδη 3, Βόλος 382 21, Μαγνησία     2421308252
Τύπος:
Γιατρός
Λέξεις-κλειδιά:

Gallery

Videos

Τοποθεσία

Οδηγίες χάρτη

Κοινωνικά Δίκτυα

Ώρες λειτουργίας (GMT 0)

Ώρες λειτουργίας (GMT 0)

Δευτέρα
18:00 - 21:00
Τρίτη
Κλειστό
Τετάρτη
Κλειστό
Πέμπτη
Κλειστό
Παρασκευή
09:00 - 14:00
Σάββατο
Κλειστό
Κυριακή
Κλειστό
Για ραντεβού στο ιατρείο του Βόλου Δευτέρα 9:00-14:00 Τρίτη 9:00-14:00 και 18:00-21:00 Τετάρτη 9:00-14:00 Πέμπτη 9:00-14:00 και 18:00:-21:00 Παρασκευή --- Τετάρτες στον Αλμυρό, κατόπιν ραντεβού

Doc-toc.gr

Κατάλογος αναζήτησης Γιατρών, Φαρμακοποιών, Ιατρικών Kέντρων και Kέντρων Aισθητικής για την Θεσσαλία.

Αναζητήστε εύκολα αυτό που ψάχνετε!

Ακολουθήστε μας