Κωστάκης Δημήτριος

Γκλαβάνη 44, Βόλος 382 21, Μαγνησία
2421030411
Προβολές:2011 Κοινοποίηση
Γκλαβάνη 44, Βόλος 382 21, Μαγνησία
2421030411

Πληροφορίες

 

Καρδιολογικό ιατρείο

 

- Καρδιογράφημα ΗΚΓ

- Υπέρηχοι καρδιάς (έγχρωμο triplex)

- Δοκιμασία κόπωσης σε κυλιόμενο τάπητα

- Holter ρυθμού και πιέσεως

 

 

Ασφάλιση: ΕΟΠΥΥ, ΥΕΕΘΑ

 

Βραχύ Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο, όπου και ολοκλήρωσα με άριστα την φοίτησή μου στο Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης μου.

Πετυχαίνοντας κατόπιν την εισαγωγή μου με πανελλήνιες εξετάσεις σε εξαιρετική σειρά στην ιατρική σχολή του Καποδιστριακού Παν/μίου των Αθηνών.

Μετά 6ετή ευδόκιμη φοίτηση στην ιατρική σχολή από την οποία αποφοίτησα με γενικό βαθμό 8,46 (λίαν καλώς), υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία και την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στον Υ.Σ. Πτελεού στο Νομό Μαγνησίας.

Ειδικεύθηκα στη Γενική Παθολογία στο Νοσοκομείο Βόλου επί 2ετία και ολοκλήρωσα την εξειδίκευσή μου στην καρδιολογία θητεύοντας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Γερμανικής πόλης Γκέντιγκεν.

Κατέχω από το 1991 την άδεια ασκήσεως του ιατρικού λειτουργήματος και από το 2000 τον τίτλο της ειδικότητας της καρδιολογίας.

Περισσότερες από 15 εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα ελληνικά και ξένα περιοδικά της σύγχρονης καρδιολογίας. Δμοσιεύσεις που αφορούν πρωτότυπες μελέτες και ερευνητικές εργασίες, που διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής μου στην καρδιολογία και μετά από αυτή.

Από το έτος 2000 μέχρι σήμερα λειτουργώ σύγχρονο καρδιολογικό κέντρο στην καρδιά του Βόλου, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα της νεώτερης καρδιολογίας.

Γνωρίζω πολύ καλά δύο γλώσσες την Αγγλική και τη Γερμανική.

 

 

ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑΣ

Γράφει ο Κωστάκης Δημήτριος Καρδιολόγος   ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ Γνωστό είναι ότι η πρόοδος της γενετικής και της...
Διαβάστε περισσότερα

Blog 1

Doc-toc.gr

Κατάλογος αναζήτησης Γιατρών, Φαρμακοποιών, Ιατρικών Kέντρων και Kέντρων Aισθητικής για την Θεσσαλία.

Αναζητήστε εύκολα αυτό που ψάχνετε!

Ακολουθήστε μας