Πάτσης Κωνσταντίνος

Κ.Καρτάλη 172, Βόλος 382 21, Μαγνησία
2421404084
Προβολές:2960 Κοινοποίηση
Κ.Καρτάλη 172, Βόλος 382 21, Μαγνησία
2421404084

Πληροφορίες

Ιατρείο πλαστικής επανορθωτικής

και αισθητικής χειρουργικής

 

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 Ο Δρ. Κωνσταντίνος Θ. Πάτσης είναι απόφοιτος, με άριστο βαθμό, της αρχαιότερης Ιατρικής σχολής στην Ευρώπη και μίας εκ των κορυφαίων ιατρικών σχολών στον κόσμο, της Ιατροχειρουργικής Σχολής της Μπολόνια Ιταλίας (Dottore in Medicinae Chirurgia – Universita di Bologna). Στο πλαίσια της πτυχιακής του, παρουσίασε την ερεύνα του σε συνεργασία με το Reparto di Chirurgia Plastica (τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής) του νοσοκομείου “Ospedale Sant’ Orsola di Bologna” σχετικά με την «Αποκατάσταση Μαστού με Ενθέματα & Κρημνούς».

 Αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στο γενικότερο πλαίσιο της Ιατρικής ως Αγροτικός Ιατρός στο Άγονο Περιφερειακό Ιατρείο Τρικερίου Μαγνησίας και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, ξεκίνησε την ειδίκευση του στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».

Ακολούθως ειδικεύθηκε σε όλο το φάσμα της Πλαστικής Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 6ου Νοσοκομείου Ι.Κ.Α. «Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα.

Η ειδίκευση του συνεχίστηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς, καλύπτοντας πλήρως το εύρος τόσο των επεμβάσεων της Αισθητικής Χειρουργικής όσο και της Επανορθωτικής Χειρουργικής.

Μία εκ των μετεκπαιδεύσεων του στην Πλαστική Αισθητική & Επανορθωτική Χειρουργική έλαβε χώρα στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής  Τραύματος & Εγκαυμάτων του Βασιλικού Νοσοκομείου του Πρέστον Αγγλίας (Department of Plastic Surgery Trauma & Burns – Royal Preston Hospital – Lancashire Teaching Hospitals NHS - UK.

Σε συνεργασία με εγνωσμένου κύρους πλαστικούς χειρουργούς μαστού, άκρας χειρός, κεφαλής & τραχήλου αλλά και με τη συνεχή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής, ο Δρ. Κωνσταντίνος Θ. Πάτσης ήρθε σε επαφή με πλήθος απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων ως Clinical Fellow at Plastic Surgery Trauma & Burns Department – Royal Preston Hospital NHS UK.

Αυξητική μαστοπλαστική, μειωτική μαστοπλαστική, κοιλιοπλαστική, ωτοπλαστική, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, διόρθωση γυναικομαστίας, λιποαναρρόφηση & λιπομεταφορά και Laserεφαρμογές, είναι ενδεικτικά κάποιες από τις επεμβάσεις και ιατρικές πράξεις που στη διάρκεια της ειδίκευσης του στην Πλαστική Αισθητική χειρουργική κλήθηκε να πραγματοποιήσει. Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, εκτομή και αποκατάσταση καρκίνων του δέρματος, αποκατάσταση μετατραυματικών ελλειμμάτων, μικροχειρουργικές τεχνικές, αποκατάσταση συγγενών κρανιοπροσωπικών ανωμαλιών είναι επιγραμματικά κάποιες εκ των επεμβάσεων που κατά τη διάρκεια της πορείας του πραγματοποίησε. 

Παρακολουθώντας στενά τις νέες επιστημονικές εξελίξεις, συμμετέχει στα διενεργούμενα παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια συνέδρια πλαστικής χειρουργικής.

Έως και σήμερα, ο Δρ. Κωνσταντίνος Θ. Πάτσης έχει συνεργαστεί με κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς για τη δημοσίευση μελετών, κάποιες εκ των οποίων έχει παρουσιάσει και σε Πανευρωπαϊκά συνέδρια. 

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής καθώς και ενεργό μέλος του GMC Αγγλίας (General Medical Council UK).

 

 

Λιποαναρρόφηση για μόνιμα και θεαματικά αποτελέσματα

γράφει ο Πάτσης Κωνσταντίνος, Πλαστικός Χειρουργός         Η λιποαναρρόφηση είναι μία χειρουργική επέμβαση της Πλαστικής Αισθητικής χειρουργικής, ελάχιστα επε...
Διαβάστε περισσότερα

Doc-toc.gr

Κατάλογος αναζήτησης Γιατρών, Φαρμακοποιών, Ιατρικών Kέντρων και Kέντρων Aισθητικής για την Θεσσαλία.

Αναζητήστε εύκολα αυτό που ψάχνετε!

Ακολουθήστε μας