Συχνές ερωτήσεις - FAQ

Τι υπηρεσίες παρέχει η ιστοσελίδα doc-toc.gr;

Η ιστοσελίδα doc-toc.gr δημιουργήθηκε ώστε να εξυπηρετήσει όσους θέλουν να βρουν γιατρό, φαρμακείο, ιατρικό κέντρο ή κέντρο αισθητικής, αλλά και όσους γιατρούς, φαρμακεία, ιατρικά κέντρα και κέντρα αισθητικής, θέλουν να προβληθούν μέσα από ένα πλήρες προφίλ-ιστοσελίδα.

 

Ποίους από τους προαναφερόμενους επαγγελματίες μπορώ να βρω;

Όλους! Επιλέξαμε να καταχωρίσουμε όλους, χωρίς χρέωση, σε ό,τι αφορά το όνομά τους, το τηλέφωνό τους, την ειδικότητα και τη διεύθυνσή τους. Μόνο όμως, όσοι θέλουν πλήρες προφίλ-ιστοσελίδα, καταχωρούνται με πλήρη φάκελο. (προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο: Ακολουθεί κάποια δεοντολογία το doc-toc.gr;)

 

Τι επιλογές αναζήτησης έχω;

Μπορείτε να βρείτε τις standard επιλογές ονόματος, ειδικότητας, πόλης, αλλά και επιλέγοντας τη θέση σας στο χάρτη και εύρος - απόσταση από γιατρό. π.χ. επιλέγετε 5χλμ και παθολόγο και το doc-toc.gr θα σας βρει στην ακτίνα των 5χλμ όλους τους παθολόγους ιατρούς που υπάρχουν. Πολύ χρήσιμη υπηρεσία ιδιαίτερα για τα πιο κοντινά εφημερεύοντα φαρμακεία.

 

Τι επιλογές προβολής έχει ένας επαγγελματίας με πλήρη καρτέλλα;

Δημιουργήσαμε για εσάς μια καρτέλα πρότυπο για να δείτε τις δυνατότητες προβολής. Στην εύρευση αναζητήστε μια από τις πλήρεις καρτέλες. Θα δείτε όλα τα στοιχεία που μπορούν να καταχωρηθούν όπως: αυτόματη κλήση σε τηλεφωνικούς αριθμούς, φόρμα αποστολής mail, video προβολής, photo-album, βιογραφικό, κείμενα αναρτημένα στο blog μας είτε σε άλλη σελίδα, ωράριο λειτουργίας, σύνθημα και logo επιχείρησης, περιγραφή επιχείρησης, ιστοσελίδα, κουμπιά σύνδεσης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάρτη και οδηγίες πρόσβασης, συνεργάτες και στοιχεία συνεργατών, υπαλλήλων ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων κτλ.

Σημαντικό! Το url είναι ατομικό! Είναι url-subdomain που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στις κάρτες σας και όπου θέλετε να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας! Π.χ. είναι doc-toc/paidiatros/papadopoulou.gr

 

Πως μπορώ να κλείσω θέση διαφήμισης;

Παρακαλούμε είτε να γράψετε το αίτημά σας στη φόρμα επικοινωνίας, είτε να μας τηλεφωνήσετε στο 242202466. Οι ώρες επικοινωνίας είναι από τις 9 το πρωΐ έως τις 2 το μεσημέρι. Αν επιθυμείτε ένας εκπρόσωπός μας θα σας επισκεφθεί στο χώρο εργασίας σας.

 

Ποιός δημιούργησε την ιστοσελίδα doc-toc.gr;

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από το προσωπικό και τους συνεργάτες του "Μαγνήτη". Ο Μαγνήτης είναι ο διακριτικός τίτλος που αγκαλιάζει τις επαγγελματικές δραστηριότητες της ιδιοκτήτριας, μέσα στις οποίες εκτός του doc-toc.gr, βασικές είναι η εφημερίδα "Λαός του Αλμυρού" και almyros.gr. Σε ένα marketing plan που ολοκληρώνεται το 2019, πρόκειται να αναρτηθούν και να αναπτυχθούν τρεις ακόμη ιστοσελίδες με διαφορετικό target group για την κάθε μια.

 

Δεν έχω βίντεο αλλά θέλω να το προσθέσω στην καρτέλα μου. Γίνεται;

Η ομάδα του "Μαγνήτη" έχει μεγάλη εμπειρία σε promotion video's. Εσείς έχετε απλά να το ζητήσετε και ένα συνεργείο μας θα σας καλύψει για το photo album της επιχείρησής σας και το promotion video.

 

Doc-toc.gr

Κατάλογος αναζήτησης Γιατρών, Φαρμακοποιών, Ιατρικών Kέντρων και Kέντρων Aισθητικής για την Θεσσαλία.

Αναζητήστε εύκολα αυτό που ψάχνετε!

Ακολουθήστε μας